EN BÜYÜK DEMİLEY FAN CLUB'A HOŞGELDİNİZ
Hey misafir ! Sitemizden yararlanmak için üye olmalısın .
Hey misafir ! Sitemizden yararlanmak için üye olmalısın .
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Demi Lovato ve Miley Cyrus hakkında herşey burada !

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Yeni Albüm Geliyoooooor.(Swedoll Fakıyla )

3 posters
YazarMesaj
' Swedoll

' Swedoll

Rep Puanı : 7

Yeni Albüm Geliyoooooor.(Swedoll Fakıyla ) Empty
MesajKonu: Yeni Albüm Geliyoooooor.(Swedoll Fakıyla )   Yeni Albüm Geliyoooooor.(Swedoll Fakıyla ) EmptyPerş. Tem. 29, 2010 10:54 am

Demi Lovato çalışmalarında yeni bir albüm var ve onu için çılgın bir fikri vardır:

18 yaşındaki müziği onun için konuşmak izin verir.

taraftarları büyük ölçüde farklı tarafa şarkıcı için tedavi olacak sorulduğunda, Lovato E söyledim! Haber: "Ben benim imajını değiştirmek olacak sanmıyorum. Bu Benden ne şimdi görüyoruz olacak. Çok Demi olacak."

Lovato bu CD "daha olgun ... kesinlikle büyümüş, ancak klas bir şekilde olacağını da ekledi."

Demi Lovato onun resmi Twitter bugün planlarıma o 2010 yılında serbest bırakılması için bir albüm kayıt olabilir ipucu aldı.

Dedi, "Sadece ev ev işten tweeter ... ama şimdi daha fazla iş yapmak istiyorum ... bu yıl için heyecanlıyım! CR2, Sonny Sezon 2, yeni albümü ...? Daha süprizler? Wink "

Lovato - 18 gelecek ay (20 Ağustos) - turnike albüm için bir İspanyolca şarkı kaydetmiştir. Ayrıca çok fazla zaman kayıt serbest onu görüntüyü değiştirmek için değil söz verdi.

Ben yeni müzik, yeni şarkı yazma, farklı bir rota yaklaşım çalışırken, yeni bir ses yapmaya çalışıyorum," Lovato devam etti. "Gerçekten
heyecan duyuyorum. Eğlenceli olacak. Daha R & B / pop müzik.
Içimdeki 'soul' ortaya çıkarmak için çalışıyorum, Demi yeni bir tarafı,"
diye güldü. "Seni bu kez rock sapmaktır değilim."

bir sonraki proje üzerinde çalışma hakkında Lovato hevesi açık zaten değilse, onun Twitter mesajlarını bunu açıkça yapıyorum. Onu
son tweets bir sürü yeni albüm üzerinde veya çalışma sadece
arkadaşlarınızla etrafında gigging ilgili güncellemeler yapılmıştır.

"Ben
gerçekten müzik aşığım . Her şey hayatta yapmak müzik içindir.
Eğer yapabilseydim, ben müzik evlenirdim" diye hafta sonu yazdı. "Arkadaşlar müzik .. yaşıyorum ve hayatımda bu anları için nefes etrafında toplandı.

Arkadaşlar Çooooooook Mutlu Oldummm Smile
Haber Yalnızca Bana ait.
yani yabancı bi siteden çevirdim.swedoll farkı
LÜTFEN alıntı olmasııın
Jaymes.&
Mileyherşey<3

Jaymes.&

Rep Puanı : 8

MesajKonu: Geri: Yeni Albüm Geliyoooooor.(Swedoll Fakıyla )   Yeni Albüm Geliyoooooor.(Swedoll Fakıyla ) EmptyPerş. Tem. 29, 2010 11:10 am

Vaay , adına sevindim melekk .Teşekkürler.
http://demileyfanclub.hareketforum.com
' Swedoll

' Swedoll

MesajKonu: Geri: Yeni Albüm Geliyoooooor.(Swedoll Fakıyla )   Yeni Albüm Geliyoooooor.(Swedoll Fakıyla ) EmptyPerş. Tem. 29, 2010 11:10 am

önemli değil =)
AngeL...*

AngeL...*

Rep Puanı : 2

MesajKonu: Geri: Yeni Albüm Geliyoooooor.(Swedoll Fakıyla )   Yeni Albüm Geliyoooooor.(Swedoll Fakıyla ) EmptyPerş. Tem. 29, 2010 12:38 pm

aa ne kadar güzel Smile sağol canım
' Swedoll

' Swedoll

MesajKonu: Geri: Yeni Albüm Geliyoooooor.(Swedoll Fakıyla )   Yeni Albüm Geliyoooooor.(Swedoll Fakıyla ) EmptyCuma Tem. 30, 2010 3:34 pm

ö.d tatlım =)

Yeni Albüm Geliyoooooor.(Swedoll Fakıyla )
1 sayfadaki 1 sayfası